pátek 29. března 2013

Velký pátek...

Mohla jsem si přispat,mám totiž dovolenou.S dětma jsme byli v zábavném centru,navštívili jsme pár obchodů a každej si vybral jedno tričko,aby nás beránek nepokakal :-).Vrátili jsme se domů a s chutí jsme si dali teplou zelňačku.Byl to príma den.





Krásný pátek Iveta

neděle 24. března 2013

Chuť Itálie...

Dneska jsme měli k večeři pizzu,dělala jsem jí podle nového receptu a povedla se,byla nadýchaná a krásně měkká,v kombinaci s rukolou a se sklenkou dobrého vína,mňamka.A zde je recept:

půl balíčku sušeného droždí
400ml horké vody
4čajové lžičky soli
6 lžiček olivového oleje
 640g hladké mouky
Těsto jsem dělala v pekárně,po vykynutí vytvarujeme na plechu dvě kulaté placky.Potřeme omáčkou z rajčat z plechovky,které jsem trochu povařila,přidala jsem česnek,oregano,trochu cukru a sůl.Navrch dáme to co má každý rád a pečeme v předehřáté troubě na 250 stupňů.




Krásný večer a pěkný příští týden Iveta

sobota 23. března 2013

Sobota...

Sobotní odpoledne trávíme doma,venku je sice krásně,ale mrazivo.To jaro k nám snad letos nedorazí :-( Ke kávě jsem upekla štrůdl.




                                                Přeji vám krásné slunečné odpoledne Iveta

pondělí 4. března 2013

Sluníčko...

Dnes jsem plná energie,u nás panuje krásné počasí,v práci mi to rychle uteklo.Ještě kdyby slezl sníh a bylo všechno zelené.Budeme doufat,že už to bude brzy.Cestou z práce jsem si koupila novou vázu a hned jsem si do ní utrhla větvičku,když kvete je růžová tak uvidíme za pár dní.Děti postavily sněhuláka, snad už posledního.




Krásné březnové dny vám přeji Iveta

sobota 2. března 2013

Radost...

Dnešní den byl moc hezký,hlavně proto,že už od rána venku svítilo sluníčko.Hned na mě dýchlo jaro,ale jenom za oknem,venku byla pěkná zima.Dopoledne jsem vařila vepřo,knedlo,zelo a upekla jsem náš nejoblíbenější koláč s jablíčkama hraběnčiny řezy.A odpoledne jsme jeli do nákupního centra kouknout co mají kde nového.A čekala tam na mě krásná béžová taška :-) hned se mi rozzářily očička a už jsem si jí odnášela domů.




Přeji vám krásný sobotní večer  Iveta