čtvrtek 28. listopadu 2013

Šiškový...

...věnec už je hotový.Já už se taaaaak těším na ty vánoce,už za čtyři týdny jsou tady.V sobotu chci absolvovat nákupy dárků a příští týden už začnu péct první cukroví.



Krásný večer vám přeji Iveta

středa 27. listopadu 2013

Včera...

...u nás napadl konečně první sníh,já a děti jsme byli nadšený.A hlavně už je to takový vánoční.Vyrobila jsem pár ozdůbek ze samotvrdnoucí hmoty podle Lucie Living.Zítra chci dělat šiškový věnec a pomalu si něco nazdobím.Přeji vám krásný středeční večer blogerky.




Mějte se krásně Iveta

středa 20. listopadu 2013

Středa...

...sice u nás celý den pršelo a byla mlha,ale mě to vůbec nevadilo.Já jsem si koupila něco dobrého na zub,rozsvítila jsem si svíčku a prohlížela jsem si novou kuchařku od Alberta kterou jsem si minulý týden koupila a časopis ikea Live.Byla jsem přikrytá dekou a vůbec nic mě nechybělo :-)




Hezký večer vám přeje Iveta

sobota 16. listopadu 2013

DIY...

...adventní kalendář a hvězda z větviček.Venku to sice vánočně nevypadá,mě spíš naladili všechny ostatní blogy kde je spoustu vánočních nápadů.A mám čas,protože jsem ještě doma s mým zlomeným prstem který teď pilně procvičujia. Kalendář je černobílý,protože mám černobílošedé období :-) takže všechno měním a ladím do těchto barev.Na jaře plánuji změnu kuchyně,samozdřejmě na bílou tak doufám,že plány výjdou.
.




Přeji krásnou sobotu Iveta

pondělí 11. listopadu 2013

DIY-polštářek...

...z procházky jsem si přinesla list a vyzkoušela jsem ho natisknout a povedl se.Mám aspoň něco podzimního.Moc jsem té podzimní výzdobě letos nedala a už pomalu aby se začalo myslet na vánoce.Mám v hlavě adventní kalendář pro děti tak dokud jsem doma tak bych ho měla udělat,abych to zase všechno nedělala na poslední chvíli.Přeji vám všem krásný svatomartinský večer.




 
Mějte krásný týden vaše Iveta

čtvrtek 7. listopadu 2013

Bábovičky...

...plné skořice a jablek.To byla vůně,když se pekly.Recept je od Dity P.Už se těším na zítřejší díl až zase bude vařit.

Jablečné bábovičky

370g polohrubé mouky
1 sáček kypřícího prášku
2 lžičky skořice
250g másla
175g hnědého cukru
4 vejce
4 oloupaná a nahrubo nastrouhaná jablka

Předehřejeme troubu na 180 stupňů.Do mísy dáme mouku s kypřícím práškem a skořicí.Přidám rozpuštěné máslo,hnědý cukr,vejce a jablka,vše promícháme.Těstem naplním malé bábovičky které jsem vymazala máslem.Peču asi 20 minut,nebo až se těsto přestane chytat na špejli.Hned po upečení babovičky vyklopím a obalím v cukru smichaným se skořicí.



Krásný večer Iveta